Castiga 3 premii x asternut igienic MIAU MIAU pentru un an!

Participa la concurs in perioada 21 aprilie-21 mai 2012, completand formularul alaturat si poti castiga unul dintre cele 3 premii constand fiecare in cate 12 saci de asternut igienic MIAU MIAU pentru pisica ta, cantitate suficienta pentru un an intreg!

Afis concurs MIAU MIAU

Cei 3 castigatori ai concursului desfasurat in perioada 21 aprilie-21 mai sunt:

1. Vasilica Popescu din Constanta

Chippy este un tomberonez pur, cu nume de pasare si comportament de catelus. Cu toate acestea, este alintatul familiei si “seful” in casa. :)

2. Hrisanti Petrescu din Bucuresti

Ma numesc Misu Kontz, sunt roscat ca printul Harry si la fel de sportiv (prima repriza de alergat e la 7 dimineata cand sunt foarte activ, ca de obicei aduc spalatorul de vase in fotoliu si ceva sosete daca gasesc, trag de prosoapele din baie pana cad si fac o tura pe mese sa vad ce e nou). Sunt si foarte vorbaret, eu explic mereu ce vreau si ce imi place; mai locuiesc cu 2 tipe Maggie si Giselle care sunt un fel de buni Elizabeth, nu ma ajuta deloc cu distractia. Va pup si va doresc o zi buna, acum am vazut o musca!

3. Marilena Nutu din Craiova

Rachid, pisoiul meu in varsta de 9 ani este ”printul” casei noastre; blanita cu firul lung de culoare gri inchis si ochii verzi, mustatile lungi si codita infoiata mereu, caracterul plin de personalitate si atitudinea lui rezervata dar plina de tandrete si iubire il recomanda ca fiind ”cel mai frumos pisoi din lume” pentru mine si fiica mea.

Felicitari castigatorilor si multumiri tuturor participantilor! Promitem sa revenim curand cu un nou concurs.