MIAU MIAU la Expozitia Internationala Felina de Primavara – 21-22 aprilie 2012

Expozitia Internationala Felina de Primavara  – 21-22 aprilie 2012
In zilele de sambata si duminica, 21 si 22 aprilie, Asociatia Felina SofistiCAT organizeaza la Bucuresti Expozitia Internationala Felina de Primavara. Aceasta se va desfasura in complexul expozitional Romexpo, Pavilionul F, intrarea C, intre orele 10 si 17, program valabil atat pentru ziua de sambata, cat si pentru duminica.

La expozitie vor participa peste 250 pisici de rasa din peste zece tari europene, care vor defila prin fata juriului format din patru arbitri internationali: Fabrice Calmes (Elvetia), Louis Coste (Franta), Dorte Kaae (Danemarca) si Francoise Milcent-Dubois (Franta).

La acest eveniment asteptat cu nerabdare de toti cei care iubesc pisicile, veti putea gasi si asternutul igienic MIAU MIAU, care va fi prezent in standul PET FACTORY, alaturi de celelalte produse comercializate de compania noastra.

Va asteptam, asadar, in acest weekend la Expozitia Internationala Felina de Primavara, pentru a va bucura de frumoasele pisici si pentru a discuta pe larg despre ingrijirea lor.

Publicat pe de admin in Noutati

Adaugati comentariul