Despre

Astazi, in Romania, MIAU MIAU este, cu siguranta, cel mai popular asternut igienic pentru pisici. Marca autohtona cu o istorie de peste 10 ani, MIAU MIAU a reusit de-a lungul timpului sa intre, treptat, in casele tuturor, ca produs de baza pentru ingrijirea pisicutelor.

Cele doua sortimente de asternut igienic MIAU MIAU, CLASIC si PORTOCALE sunt produse din bentonita conglomerata alba, o argila de origine vulcanica, naturala si sterila, 100% ecologica.

Datorita capacitatii de absorbtie a bentonitei, aceasta formeaza bulgari la contactul cu umezeala, bulgari care sunt foarte usor de inlaturat. Pe langa retinerea lichidului, bentonita capteaza, totodata, si mirosurile neplacute, stapanii de pisicute reusind, in acest fel, sa pastreze curata si placut mirositoare o zona pe care, altadata, o evitau.

Un alt avantaj al folosirii bentonitei este lipsa prafului. Spre deosebire de alte produse destinate igienei animalelor de companie, asternutul igienic MIAU MIAU produce foarte putin praf sau chiar deloc, lucru pe placul pisicilor dar si al stapinilor acestora.

MIAU MIAU este asternutul igienic care ofera cel mai optim raport calitate-pret, fiind, totodata, o marca romaneasca cu o istorie de peste un deceniu, garantie netagaduita a calitatii.

Colaj Miau Miau