Scurt istoric:

Marcă autohtonă cu o istorie de peste 20 de ani.

Astăzi, în România, MIAU MIAU este, cu siguranță, cel mai popular așternut igienic pentru pisici. Marcă autohtonă cu o istorie de peste 20 ani, MIAU MIAU a reușit de-a lungul timpului să intre treptat în casele tuturor, ca produs de bază pentru îngrijirea pisicuțelor.

Primul produs MIAU MIAU a fost așternutul igienic din bentonită pentru pisici fără parfum – MIAU MIAU Clasic 6kg. Au urmat variantele cu parfum de portocală și lavandă.

In 2014, a fost lansat primul așternut igienic din silicat pentru pisici. În prezent, gama MIAU MIAU de așternut igienic din silicat cuprinde 7 produse, cu ambalaje de 3,8L, 5L, 7,6L, 8L și 15L. Dintre acestea, se remarcă produsul MIAU MIAU Clumping 5L, singurul așternut din silicat de pe piață care formează bulgări.

În 2017, au aparut pliculețele MIAU MIAU pentru pisici, cu un raport excelent calitate/preț. În scurt timp, acestea au devenit cea mai populară hrană umedă din România, la segmentul lor de preț.

În 2018, am lansat așternutul din tofu pentru pisici MIAU MIAU. Astăzi, acesta se găsește în ambalaje de 6, 10 și 15 litri, cu parfum de lavandă, baby powder (talc), aloe vera și vanilie.

În 2019, a aparut gama super premium de hrană umedă DESIRE, care cuprinde 11 conserve de 85 grame și 4 pliculețe de 70 grame. Conservele și pliculețele DESIRE folosesc ingrediente de cea mai bună calitate, numai carne prelucrată manual și gătită la abur.

În anul următor, au apărut așternuturile igienice din bentonită super premium PURE, produse din bentonită antibacteriană uscată la soare.

În 2021, am lansat pliculețele MIAU MIAU Care, dedicate pisicilor cu nevoie speciale – pisici cu sensibilitate digestivă, pisici mofturoase sau pisici cu sensibilitate urinară.

Câteva numere:
0
de ani
Marca românească cu o istorie de peste 20 de ani.
0
de produse
Peste 120 produse de igienă, hrană și accesorii pentru pisici.
0
de vânzări
Produse cumpărate, de-a lungul timpului, de peste 6.000.000 ori.
Caracteristici:
Brand Românesc

MIAU MIAU – marcă autohtonă românească, pentru români.

Raport Corect

Produsele MIAU MIAU au cel mai bun raport calitate/preț!

Varietate

Produse diverse pentru toate segmentele de calitate.

Ești persoană juridică și vrei să vinzi produsele MIAU MIAU?

Contactează-ne!

Ești persoană fizică și vrei să cumperi produsele MIAU MIAU?

Cumpără!